Дома > Вести > Вести од индустријата

Пренослив дрон Jammer Тип

2024-08-30

Напренослив заглавувач на дроне лесен, лесен за носење уред дизајниран специјално за брзо заглавување и избрка на дронови во движење. Неговите главни карактеристики се малата големина, малата тежина и ракувањето со едно лице, што го прави погоден за различни ситуации кои бараат флексибилен одговор и итно распоредување. Постојат неколку видови преносливи заглавувачи на дронови. Како што се заглавувачи на ранци, заглавувачи на куфери и заглавувачи на модули.


Заглавувачи на ранцисе состои од домаќин и неколку или повеќе антени. Корисникот може да го носи домаќинот на грб и потоа да управува со него преку далечински управувач. Овој заглавувач ја комбинира преносливоста со силните способности за заглавување. Може да се поместува и ракува на различни места и има широк опсег на дејство.

https://www.txjammer.com/products.html?Keywords=Ранец



Заглавувачи на куферисе дизајнирани во форма на куфер. Опремата обично е подготвена за употреба, не бара сложени поставки и инсталација, поддржува заглавување во повеќе фреквентни опсези и се карактеризира со висока излезна моќност, која може да се справи со повеќе дронови и закани од дронови на долги растојанија.


Заглавувачи на модулисодржат заглавувачи на различни фреквенциски опсези, модули за батерии и антени. Неговите функционални карактеристики им овозможуваат на корисниците да ја конфигурираат опремата според барањата на мисијата. Има голема флексибилност, а оваа функција исто така му овозможува да се прилагоди на различни сценарија за користење.

https://www.txjammer.com/compatible-anti-uav-defense-drone-detector-module.html


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept