Дома > Вести > Вести од индустријата

Изберете добар производител на анти-дронови системи за добра услуга и искуство по продажбата

2024-08-02


Како што светот се развива и напредува, системите против дронови постојано се користат во многу области на животот. Во јануари 2024 година, во рускиот извештај за тенковски анти-дронови системи беше наведено дека горниот дел од заштитниот капак на рускиот тенк Т-80БВМ бил опремен со систем идентификуван како систем Saniya EW. Системот има три големи антени фиксирани на превртен статив, кој може автоматски да открие и да го потисне FPV во опсег од 1,5 km и 1 km. А Rongxin обрнува внимание на динамиката на индустријата против дронови и континуирано развива и произведува производи.




Интегриран уред за детекција и Jammer

 

Rongxin е професионален производител кој се фокусира на истражувањето производство и продажба на опрема против UAV. Тој е одговорен за секој производ и ќе подлежи на повеќекратни инспекции пред пратката за да се обезбеди квалитетот на производот.


Анти UAV системот на Rongxin има широк опсег на апликации, вклучувајќи воени, затвори, училишта итн. Производите на Rongxin не само што можат да се користат во различни области, туку и да бидат сакани од многу клиенти од различни земји. Во иднина, Rongxin ќе продолжи да го поддржува концептот на иновација, професионализам и доверливост за да им обезбеди на клиентите подобри производи и услуги.





X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept